ITIL V3 Foundation Certification.

Welcome. The new version of ITIL (Information Technology Infrastructure Library) was launched in June 2007. ITIL V3 primarily describes the Service Lifecycle of IT Service Management.

The latest version (ITIL V3) is compassed of the five core volumes:
1. Service Strategy
2. Service Design
3. Service Transition
4. Service Operation
5. Continual Service Improvement

This site was set up to help you friends who are going to give their ITIL Exams and need practice papers to test their competence. Hope these ITIL V3 Exam Papers help in obtaining your ITIL Certification!

Click here for ITIL Certification Paper 1
Click here for ITIL Certification Paper 2
Click here for ITIL Certification Paper 3

Please check The ITIL Version 3 Dumps Home Page for the latest details. Good Luck.

I have helped you! Its fair that you help me through a small donation.



Monday, October 1, 2007

Free ITIL Dumps Exam Questions Version-3 Paper 2


ITIL V3 Foundation Certificate Exam, Free ITIL Dumps, Sample Questions and Answer papers necessary for your ITIL Training and Certification Exams

Free ITIL Dumps Exam Questions Version-3 Paper 2

1. The ITIL V3 core is best described as?

a) An Operations Lifecycle

b) An IT Management Lifecycle

c) A Service Lifecycle

d) An Infrastructure Lifecycle



2. Which aspect of Service Design is missing from the list below?

1. The design of services

2. The design of Service Management systems and tools

3. The design of technology architecture and management systems

4. The design of the processes required

5. ?

a) The design of Functions

b) The design of Service Level Agreements

c) The design of applications

d) The design of measurement systems, methods and metrics



3. Which of the following Roles is responsible for identifying opportunities for improvement?

1. Service Owner

2. Continual Service Improvement (CSI) Manager

3. Process Owner

a) 1 and 2 only

b) 1 and 3 only

c) All of the above

d) 2 and 3 only



4. Learning and improvement is the primary concern of which of the following elements of the Service Lifecycle?

a) Service Strategy, Service Design, Service Transition, Service Operation and Continual Service Improvement

b) Service Strategy, Service Transition and Service Operation

c) Service Operation and Continual Service Improvement

d) Continual Service Improvement



5. Which of the following is the most appropriate approach to carrying out Service Operations?

a) The internal IT view is most important as Service Operations has to monitor and manage the infrastructure

b) Service Operations should maintain a balance between an internal IT view and an external business view

c) The external business view is most important as Service Operations is the place where value is realized and the customer obtains the benefit of the services

d) IT Operations does not take an internal or external view as they execute processes defined by Service Design



6. Which of the following statements about the Service Desk are CORRECT?

1. The Service Desk is a function that provides a means of communication between IT and its users for all operational issues

2. The Service Desk is always the owner of the Incident Management process

a) 2 only

b) 1 only

c) All of the above

d) None of the above



7. How does an organization use Resources and Capabilities in creating value?

a) They are used to create value in the form of output for production management

b) They are used to create value in the form of goods and services

c) They are used to create value to the IT organization for Service Support

d) They are used to create value to the IT organization for Service Delivery



8. In which core publication can you find detailed descriptions of the following?

1. Service Portfolio Management

2. Demand Management

3. Financial Management

a) Service Operations

b) Service Strategy

c) Service Transition

d) Continual Service Improvement



9. Which of the following statements BEST describes the role of Communication during Service Operation?

a) Communication is defined as part of all processes and is executed in Service Operation

b) Communication is a separate process that needs to be defined and executed with Service Operation

c) Good communication is essential for successful Service Operation, just as it is for any other phase of the Lifecycle

d) Communication is more important in Service Operation than in any other stage of the Service Lifecycle



10. A Process owner is responsible for which of the following?

a) Purchasing tools to support the Process

b) Ensuring that targets specified in an SLA are met

c) Carrying out activities defined in the Process

d) Monitoring and improving the Process



11. Demand Management is primarily used to?

a) Increase customer value

b) Eliminate excess capacity needs

c) Increase the value of IT

d) Align business with IT cost



12. Which of the following is NOT an advantage of organizing Continual Service Improvement (CSI) using the RACI model?

a) Facilitates clear communication and workflow practice across all parties involved in the CSI program

b) Clarifies the roles and responsibilities of individual in the CSI program which could otherwise be overlapping and confusing

c) Identifies where internal Service Level Agreements (SLAs) can be established to implement CSI

d) Provides a clear focus for matching the CSI processes to financial planning



13. Which of the following are objectives of the Release and Deployment Management process?

1. To ensure there are clear release and deployment plans

2. To ensure that skills and knowledge are transferred to operations and support staff

3. To ensure there is minimal unpredicted impact on production services

4. To provide cost justifiable IT capacity that is matched to the needs of the business

a) 1, 2 and 3 only

b) All of the above

c) 1 and 3 only

d) 1, 3 and 4 only



14. Which of the following questions is NOT answered by Service Portfolio Management?

a) How should our resources and capabilities be allocated?

b) What opportunities are there in the market?

c) Why should a customer buy these services?

d) What are the pricing or chargeback models?



15. Which of the following statements are NOT included in Access Management?

1. Verifying the identity of users requesting access to services

2. Setting the rights or privileges of systems to allow access to authorized users

3. Defining security policies for system access

4. Monitoring the availability of systems that users should have access to

a) 3 and 4 only

b) 1 and 3 only

c) 2 and 3 only

d) 1 and 2 only



16. Application Management is NOT responsible for?

a) Documenting and maintaining the technical skills required to manage and support Applications

b) Managing applications through their lifecycle

c) Assisting in the decision to build or buy new software

d) Developing operational functionality required by the business



17. If something cannot be measured, it should not be documented within which of the following?

a) The Glossary of Terms

b) A Service Level Agreement

c) An Incident Management record

d) A Configuration Item (CI)



18. What is the purpose of the Request Fulfillment Process?

a) Dealing with Service Requests from the users

b) Making sure all requests within an IT Organization is fulfilled

c) Ensuring fulfillment of Change Requests

d) Making sure the Service Level Agreement is met



19. Which of the following areas would technology help to support during the Service Transition phase of the lifecycle?

1. Data mining and workflow tools

2. Measurement and reporting systems

3. Release and Deployment technology

4. Process Design

a) 1, 2 and 3 only

b) 1, 3 and 4 only

c) 2, 3 and 4 only

d) All of the above



20. Which of the following statements is CORRECT about ‘good practice’?

a) It can be used to drive an organization forward

b) It is something that is in wide industry use

c) It is always documented in international standards

d) It is always based on ITIL



21. Consider the following statements:

1. A Process should be traceable to a specific trigger

2. A characteristic of the “Process” is that it is performance driven and able to be measured

Which of the above statements are CORRECT?

a) 1 only

b) All of the above

c) None of the above

d) 2 only



22. “Warranty of a service” means which of the following?

a) The service is fit for purpose

b) There will be no failures in applications and infrastructure associated with the service

c) All service-related problems are fixed free of charge for a certain period of time

d) Customers are assured of certain levels of availability, capacity, continuity and security



23. The objective of Service Asset and Configuration Management is most accurately described as?

a) To understand the performance characteristics of assets and Configuration Items (CIs) in order to maximize their contribution to service levels

b) To manage service assets and CIs from an operational perspective

c) To ensure that assets and CIs deliver the business outcomes they were designed to achieve

d) To define and control the components of services and infrastructure and maintain accurate configuration records



24. A Service Catalogue should contain which of the following?

a) The version information of all software

b) The organizational structure of the company

c) Asset information

d) Details of all operational services



25. Facilities Management refers to?

a) The Management of IT services that are viewed as “utilities”, such as printers or network access

b) The Management of an outsourcing contract

c) The Management of the physical IT environment, such as a Data Center

d) The procurement and maintenance of tools that are used by IT operations staff to maintain the infrastructure



26. When planning and implementing a Continual Service Improvement (CSI) initiative, which of the following benefits is LEAST useful in supporting a business case?

a) Reduce technology investment by $5m due to more accurate capacity and performance modeling processes

b) Reduce support manpower demand by 30% due to automated incident and problem management processes

c) Improve employee morale and therefore create better relationships between IT and business units

d) Reduce Problem resolution by 50% and minimize critical system outages



27. Which of the following would NOT be stored in the Definitive Media Library (DML)?

a) Master copies of software

b) Backups of application data

c) Software licenses

d) Master copies of controlled documentation



28. The objective of the Change Management process is most accurately described as?

a) Ensuring that all changes are recorded, managed, tested and implemented in a controlled manner

b) Ensuring that changes to IT infrastructure are managed efficiently and effectively

c) Ensuring that all changes have appropriate back-out plans in the event of failure

d) Protecting services by not allowing changes to be made



29. Functions are best described as?

a) Without their own body of knowledge

b) Closed loop systems

c) Self-Contained units of organizations

d) Focusing on transformation to a goal



30. What is the best definition of an Incident Model?

a) The template used to define the Incident logging form used to report Incidents

b) A type of Incident involving a standard (or model) type of Configuration Item (CI)

c) A set of pre-defined steps to be followed when dealing with a known type of Incident

d) An Incident that is easy to solve



31. Which of the following statements CORRECTLY defines Insourcing and Outsourcing delivery model options?

a) Insourcing relies on internal resources; outsourcing relies on external organization(s) resources

b) Insourcing relies on external organization(s) resources; outsourcing relies on internal resources

c) Insourcing relies on co-sourcing; outsourcing relies on partnerships

d) Insourcing relies on knowledge process outsourcing; outsourcing relies on application service provisioning



32. Why should monitoring and measuring be used when trying to improve services?

a) To validate, direct, justify and intervene

b) To validate, measure, monitor and change

c) To validate, plan, act and improve

d) To validate, assign resources, purchase technology and train people



33. A benefit of using Service Design tools is?

a) To help ensure that standards and conventions are followed

b) To help ensure that events are detected as quickly as possible

c) To help enable different applications to work together

d) To help implement architectures that support the business strategy



34. Which of the following is the CORRECT description of the Four P’s of Service Design?

a) A four step process for the design of effective Service Management

b) A definition of the people and products required for successful design

c) A set of questions that should be asked when reviewing design specifications

d) The four major areas that need to be considered in the design of effective Service Management



35. Consider the following statements:

1. Service Transition provides guidance on moving new and changed services into production

2. Service Transition provides guidance on testing

3. Service Transition provides guidance on the transfer of services to or from an external service provider

Which of the above statements is CORRECT?

a) 1 and 2 only

b) 1 only

c) All of the above

d) 1 and 3 only



36. Which is the first activity of the Continual Service Improvement (CSI) model?

a) Assess the current business situation

b) Understand high-level business requirements

c) Agree on priorities for improvement

d) Create and verify a plan



37. An Incident occurs when:

1. A user is unable to access a service during service hours

2. An authorized IT staff member is unable to access a service during service hours

3. A redundant network segment fails, and the user is not aware of any disruption to service

4. A user contacts the Service Desk about slow performance of an application

Which of the above statements is CORRECT?

a) All of the above

b) 1 and 4 only

c) 2 and 3 only

d) None of the above



38. Which process reviews Operational Level Agreements (OLAs) on a regular basis?

a) Supplier Management

b) Service Level Management

c) Service Portfolio Management

d) Contract Management



39. The 7 Step Improvement Process can most accurately be described as?

a) The Seven P’s of Continual Service Improvement (CSI)

b) A service improvement methodology based on the Deming Cycle

c) A set of roles and responsibilities for managing service improvements

d) A process for defining what is to be measured, gathering the data, processing the data and using it to take corrective action



40. The Information Security Policy should be available to which groups of people?

a) Senior business managers and all IT staff

b) Senior business managers, IT executives and the Security Manager

c) All customers, users and IT staff

d) Information Security Management staff only

Answers to ITIL V3 Sample Paper 2:



01. c. 02. d. 03. c 04. d. 05. b. 06. d. 07. b. 08. b. 09. c. 10. d.

11. b. 12. d. 13. a. 14. b. 15. a. 16. d. 17. b. 18. a. 19. a. 20. b.

21. b. 22. d. 23. d. 24. d. 25. c. 26. c. 27. b. 28. a. 29. c. 30. c

31. a. 32. a. 33. a. 34. d. 35. c. 36. b. 37. a. 38. b. 39. d. 40. c.





If this has helped, please DONATE!






71 comments:

Rahul said...

Hi all,

If you have given the ITIL V3 exam, please do your bit by helping us know the percentage of questions from ITILDumps that appeared in your ITIL paper.
Please comment on the usefulness of the site as this will surely help other visitors to the site.

Regards,
Rahul

doggmeister said...

fantastic site, just passed itil v3 exam thanks to this with 89%, many of the questions have been reworded so you wont get this exactly but certainly they are near enough to the type of questions and difficulty that i found, many thanks for this fantastic site! I have even linked to it from here..http://www.itilcommunity.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=3723

joo joo said...

Hi,

Thanks for the kindness to share those great info however would like your attention for the following question.

Pls check paper 7, the correct answer is A and is reworded to "Understand the business objectives."

Thank you :)

----------------------------------
Q36. Which is the first activity of the Continual Service Improvement (CSI) model?

a) Assess the current business situation

b) Understand high-level business requirements

c) Agree on priorities for improvement

d) Create and verify a plan

Prajakta Borkar said...
This comment has been removed by the author.
Suresh Jayaraman said...

6. Which of the following statements about the Service Desk are CORRECT?
Answer should be (b)

The Service Desk is a function that provides a means of communication between IT and its users for all operational issues

Can you explain why you have selected d ?

Teena said...

Being a house wife now...I ma finding it extremely difficult to prepare for ITIL. Does any one know where I can get a certification from?? I totally understand that this is pretty bad but I am left with no choice. I have been trying to prepare for the exam since past 4 months and it seems next to impossible with my little son. ANy help in this regards will be greatly appreciated.

alok said...

thanks for the great information Quality Medical Transcription and Medical Billing Services

olgierd said...

Exactly, Suresh is right - i just finished ITIL v3 foundation course and I was told few times, that in fact Service Desk is owner of Incident AND about importance of communication, so answer B.

pavan said...

is these are latest dumps can u confirm me

Sowmya said...

hello.. I just gave my ITIL exam on 10th April.. it was tough.. none of the questions were from the dumps.. Questions were from Business case,release unit and most from configuration management..

Im again trying my luck next week

Nisha

syeds said...

Sowmya could you send me few questions.

Sample Agreements

Simplilearn said...

Greetings Rahul,

My name is Thilak, and I work for Simplilearn.com (Worldwide Leaders in Online PMP, ITIL and MS Project Training).

We offer online Simulation tests for ITIL, and I think we can work something out together.

You can reach me at thilak[at]simplilearn[dot]com

techwizzz said...
This comment has been removed by the author.
sahil said...

Hi,
thank you so much. Also please see below link, this helped me to pass the exams.
http://seeklane.blogspot.com/search/label/ITIL

Alok Kumar said...

nice information thanks.

http://pm-alok.blogspot.com/

anonimi said...

2. Which aspect of Service Design is missing from the list below?
1. The design of services
2. The design of Service Management systems and tools
3. The design of technology architecture and management systems
4. The design of the processes required
5. ?
a) The design of Functions
b) The design of Service Level Agreements
c) The design of applications
d) The design of measurement systems, methods and metrics

Hi, thank you very much for your site.
I only have a question about the asnwers paper 2, version 3.
The 2nd question shoult be b and not d, I think.
Service Level Management, in fact, is a process of Service Design.

Thanks in advance for your reply,
Maurizio Caltabiano

Mohan Wagh said...

Hello Mr.Maurizio Caltabiano,

2. Which aspect of Service Design is missing from the list below?

This question is about "aspects" of Service Design and not "processes/managements" used in a service's design.

"Aspects" are broader guidelines forming the framework within which "Service Design" functions.

The correct answer is "d" i.e. The design of measurement systems, methods and metrics.

Option "b", i.e. The design of Service Level Agreements, is one of the 7 processes/managements used for designing of a service.

regards,
Mohan

Veeru said...

Hi,

Thanks for your article, its looks interesting and providing more valuable information.
Please post some more articles.I have taken itil Training
from itilstudy and i got my AND itil certification in my first attempt.

Reema Kapoor said...

for itil v3 certification see itil certification delhi

durga said...

Hi there, awesome site. I thought the topics you posted on were very interesting.
I tried to add your RSS to my feed reader and it a few. take a look at it, hopefully I can add you and follow.

Function Point Estimation Training

Anar said...

There is a professional training course conducted by Iducate on the 18 and 19 of February 2012
www.iducate.in
the details are available at


http://www.iducate.in/index.php/2011-12-26-06-56-31/events-jeventslist/icalrepeat.detail/2012/02/18/7/-/itil-v3-foundation

Anar said...

hi there is a ITIL V3 Course conducted by Iducate on the 18 and 19 February may be helpful
www.iducate.in

A Question Of ITIL said...

Here are some new questions and thoughts about ITIL v3 at

http://aquestionofitil.blogspot.com/

Unknown said...

Thank you for the info. It sounds pretty user friendly. I guess I’ll pick one up for fun. thank u



Function Point Estimation Training

crystal.travel6 said...

I LIKE IT
http://www.qaiglobalservices.com

Punkit Bakshi said...

Informative and Educative
Regards,
Punkit Bakshi

ITIL said...

ITIL V3F certification at 8000 [all inclusive] , score more than 90 %.
For details send: Photo ID, address proof,company`s Id card copy, Last 3 months salary slips.

Email: itil.certification.2012@gmail.com

faraz ahmad said...

thank you so much
ITIL Foundation Dumps

Anitha S said...

Certainly fantastic blog for ITIL certification aspirant.
CELTEM Learning specializes in growing Organizational and Individual competencies in mission-critical areas of Project Management, IT Service Management, Technology and Leadership Skills.


Jewellery Designing

Yoga Class,Teacher training

vaibhav said...

** get an itil certification @ 10,000 [everything included]*

1). Get an ITIL certification by just sitting at home .

2). Fastest result soft copies at your email id.

3). Will get a authentication from EXIN after registration .

4). Hardcopy and a Green PIN will be received at candidate`s home address by EXIN .


regards
vaibhav garg
8447137978

LinuxPune Deccan said...

LinuxPune Open Source Movement has been a major contributor for IT industry to look forward for the resources training in Linux based Technology , nearly 30% of development and Production server has getting migrated to Linux Based Technology ( Redhat/SuSE/Ubuntu) and industry expert are looking forward for the professional/Fresher who knows all the major flavors of the same and can work part of their Infrastructure Implementation, Migration Project , and Maintenance Activity and Helpdesk Support Activity.

1. Training Provided by working professional exposed to ITIL Implementation .
2. Training with Live Tool Implementation based on the Phases of ITIL
3. Live example discussion and Implementation for Working Professional
4.Service Delivery is the management of the IT services themselves,
5. Involves a number of management practices to ensure that IT services are provided as agreed between the Service Provider and the Customer.

LinuxPune – Inspired by Open Source Technology
Infrastructure | Outsourcing | Migration Project | Training | Placement

301,Kamala Arcade,Jangali Maharaj Road, Shivaji Nagar, Pune, Maharashtra
Opp BalGandharva Rang Mandir+91 808 71 71 71 0 / Ekta -020 41007600
info@linuxpune.com , www.linuxpune.com

http://youtu.be/M2GjJA1uWN4

ashwinipatil said...

Thanks for sharing this information about ITIL exam questions. This is very useful for ITIL foundation exam preparation.

Lucy Mavish said...

If anyone is looking for good sample questions, I highly recommend the site below. It's got a bunch of practice tests, study materials, etc. etc. Check it out, it'll help: http://www.itilprime.com/Public/ITILPracticeExam.aspx

lesu77 said...

Taking ITIL exam 2011 foundation and could use help to practice Q&As if you have some... Thank you!!!

les77u@gmail.com

Ajit Pradhan said...

Hello ... This is a high value test for all IT Professionals.
Please send latest dump free "Free ITIL Dumps Exam Questions Version-3 Paper 2".. I am preparing for the test .. though regret not having taken earlier.
Thanks, Sincerely,
ajit.ajitpradhan@gmail.com

BDDazza said...

ITIL V3: Differences between Incident Management and Problem Management

http://itil-v3-exam-question-papers.blogspot.co.uk/2013/11/differences-between-incident-management.html

ITCertification Dumps said...

Very good set of questions for IT certification dumps thanks :)

Admin said...

Is it worth using this site to study for ITIL V3?

http://v3examcertification.co.uk/

MISP T said...

The ITIL Foundation certificate is for candidates who want to learn about service management as a practice and gain an awareness of the key principles and models in the ITIL service lifecycle.ITIL Foundation Certification dubai

Chanakya said...
This comment has been removed by the author.
Chanakya said...

try dump4certs.com latest ITIL exam dumps. its 100% working and can easily pass using that material.
current exam code is EX0-001

Janani said...

which is a core design feature to enable maintenance activity to be performed without impacting the availability of IT services
1. Fault tolerance
2. high availability
3.continuous availability
4.continuous operation

kim kerrie said...

Kudos!!! for creating such a great education site.
BUS 475 final exam 2

vijay said...

Good questions.

http://www.simulationexams.com/itil_exams.htm

Andrew Mathew said...

ITIL Foundation is suitable for individuals who require a basic understanding of the ITIL framework and how it may be used to enhance the quality of IT service management within an organization. ITIL Foundation Certification

Nishant karn said...

Attend ITIL Training Class in New Delhi at Trainings24x7 and get the Dumps and mock tests free for your practise.

Harsh Mohan said...

For latest and updated ITIL certification dumps in PDF format contact us at completeexamcollection@gmail.com

Pramod Reddy Gade said...

This is an incredible post about ITIL Intermediate PPO in USA Getting such a wide range of benefits is really amazing.

John Chambers said...

This is an Nice post about ITIL Certification training in USA Getting such a wide range of benefits is really amazing.

Harsh Mohan said...

For latest and updated ITIL certification in PDF format contact us at completeexamcollection@gmail.com.
Refer our blog for more details http://completeexamcollection.blogspot.in/2015/06/itilexin-certification-dumps.html

John Jeff said...

Thank you so much for the post you do. I like your post and all you share with us is up to date and quite informative, i would like to bookmark the page so i can come here again to read you, as you have done a wonderful job.
SEO Services Pakistan

John Jeff said...

Thank you so much for the post you do. I like your post and all you share with us is up to date and quite informative, i would like to bookmark the page so i can come here again to read you, as you have done a wonderful job.
SEO Services Pakistan

Lisa Kc said...

A very good post about ITIL Foundation Certification
US
where you can get benefited with the info.

Harsh Mohan said...

For latest and updated ITIL certification dumps in PDF format contact us at completeexamcollection@gmail.com.
Refer our blog for additional details http://completeexamcollection.blogspot.in/2015/06/itilexin-certification-dumps.html

Jackson said...

Paykasa Kart yüklemeleri 7 gün 24 saat süresince yapılabilir ve en acil durumlarda bile Paykasa Kartı paykasabak
ile satın alabilirsiniz . Yetkili sitelerde yine 7 gün 24 saat online destek hattı aracılığıyla tüm soru ve sorunlarınıza cevap bulabilirsiniz.

Daha detaylı bilgi için astropay bozum

Harsh Mohan said...

For latest and updated ITIL certification in PDF format contact us at completeexamcollection@gmail.com.
Refer our blog for more details http://completeexamcollection.blogspot.in/2015/06/itilexin-certification-dumps.html

Naveen Yadav said...

nice post. SSDN technologies provide ITIL training in gurgaon

rahul.k.varma said...

Thanks for very useful information about ITIL foundation. For more details visit: ITIL foundation in Delhi

Bill said...

Hi Rahul,
Can I add your ITIL questions to my website that runs a test simulator?
regards,
Bill

Harsh Mohan said...

For latest and updated ITIL certification in PDF format contact us at completeexamcollection@gmail.com.
Refer our blog for more details http://completeexamcollection.blogspot.in/2015/06/itilexin-certification-dumps.html

itstraining said...

Thanks Very useful for me. I was looking for such type of question paper for a long time

Naveen Yadav said...

" ITIL Training institute in Delhi will provide students with intense and detailed instruction on each process which makes this stream ideal for those individuals in more of technical or hands-on role.

"

Prickett Ahlstrom said...

(20/Mar/2017 Updated) New ITIL-Foundation Exam Questions:

NEW QUESTION 461
Which role is responsible for sponsoring, designing and change managing a process and its metrics?

A. The process practitioner
B. The process owner
C. The service owner
D. The process manager

Answer: B
Explanation: en.wikiversity.org/wiki/ITIL/Foundation/Service_Management/Processes_functions_and_roles

NEW QUESTION 462
What are the two MAJOR activities in problem management?

A. Technical and service
B. Resource and proactive
C. Reactive and technical
D. Proactive and reactive

Answer: D
Explanation: advisera.com/20000academy/knowledgebase/itil-reactive-proactive-problem-management-two-sides-coin/

NEW QUESTION 463
Which is the CORRECT activity to carry out the "How do we get there" phase of the Continual Service improvement approach?

A. Service and process improvement
B. Baseline assessments
C. Policy and governance review
D. Measurable targets

Answer: B

NEW QUESTION 464
An incident is proving difficult to resolve. A technician informs their manager that more resource is needed to restore the service. What has taken place?

A. A functional escalation
B. A service level escalation
C. An incident resolution
D. A hierarchic escalation

Answer: D

NEW QUESTION 465
Which statement about service review meetings is FALSE?

A. Actions from service review meetings should only be assigned to the service provider
B. Meetings should be held on a regular basis to review service achievement
C. Issues for the upcoming period should be discussed at the meetings
D. Progress and success of the service improvement program (SIP) should be reviewed

Answer: A

P.S. Get The Newest ITIL-Foundation Dumps In PDF And VCE From -- http://www.passleader.com/itil-foundation.html (465q VCE and PDF)

Good Luck!

Besides, part of that new 465Q ITIL-Foundation dumps are available here:

https://drive.google.com/open?id=0B-ob6L_QjGLpWV9NWlZwek9RRjg

Best Regards!

Sukhbir Singh said...

Hey Professionals

Anybody looking for ITIL Certification with 100% passing warranty.

I will be able to conduct your exam with a reputed training and certification provider.

To book your exam or any other queries,
Drop a mail at officialsukhbir@gmail.com
or Contact : +91-8683943144

Naveen Yadav said...

"Nice post. You just post the right content i was searcing for. Good Job. ITIL Certification Training Delhi | ITIL Training in Delhi includes basic to advanced level better, understanding and implementation of various ‘best practices’.. Enroll now for ITIL® Foundation Certification Training.

neeti said...

Nice blog, Thanks for posting.Also check the best ITIL Certification in Pune

Sukhbir Singh said...

Hey Professionals

Anybody looking for ITIL Certification with 100% passing warranty

I will be able to conduct your exam with a reputed training and certification provider.

To book your exam or any other queries,
Drop a mail at officialsukhbir@gmail.com
or Contact : +91-8683943144

Nitesh Kumar said...

I really appreciate information shared above. It’s of great help. If someone want to learn Online (Virtual) instructor lead live training in ITIL Foundation training, kindly contact us http://www.maxmunus.com/contact
MaxMunus Offer World Class Virtual Instructor led training on ITIL Foundation training. We have industry expert trainer. We provide Training Material and Software Support. MaxMunus has successfully conducted 100000+ trainings in India, USA, UK, Australlia, Switzerland, Qatar, Saudi Arabia, Bangladesh, Bahrain and UAE etc.
For Demo Contact us.
Nitesh Kumar
MaxMunus
E-mail: nitesh@maxmunus.com
Skype id: nitesh_maxmunus
Ph:(+91) 8553912023
http://www.maxmunus.com/


Avinash Tiwari said...

Get Degree in event management course at event management college india by learning & earning in real events.Call Now-9300570170

Sharon Sandy said...

It is amazing and wonderful to visit your site.Thanks for sharing this information,this is useful to me...
Android Training in Chennai
Ios Training in Chennai

AT&R Digital Marketing Agency said...

Amazing stuff! After reading this post I want to say that you have created very interesting post. Keep doing the great work up.
SEO service in Pakistan